No és un mur, és una pedra més en el camí

imageAcaba un any, comença una nova etapa totalment diferent a les anteriors.
Aquesta ha estat la primera lesió greu de la meva carrera en la que he estat més de 2 setmanes parat. El pas per quiròfan ha anat molt bé, el treball que ha fet el Dr. Ribas ha estat bé i la recuperació va d’allò més bé, tot i així, haig d’admetre que està sent més dur del que m’esperava. Porto ja varis dies amb dolor en el maluc i enrampades fortes a la cama esquerra. Em diuen que és lo normal i més encara quan van veure que el labrum no estava trencat, sinó que estava trinxat (paraules textuals del Dr.). On havien de posar 2 ancoratges, han posat 6, i el que havia de ser dos puntets de l’artroscòpia, ha estat un bon tall. Però per sort ara tot està en el seu lloc i el meu cap només pensa en millorar i millorar.
La gran sort… tenir les 24h del dia a la meva dona ajudant-me en tot, a la meva família, el meu club, amics i sponsors animant-me i ajudant-me amb tot el que necessiti. Si a tot això li sumem el poder comptar amb uns professionals de luxe com Novaelite, David Serra i COS cooperativa, ja només puc dir que estic més mimat que “Froilán de Todos los Santos”.
Ara toca recórrer la marató més dura, no hi ha pressa però si ganes de tornar a calçar-me les meves Adidas Adios Boost i els meus Compressport sobre les cames i poder sentir aquesta adrenalina pel cos, sabent que torno a fer el que més m’apassiona sobre l’asfalt i que en mirar el rellotge, vegi de nou el 3′ poc per km. Això serà de nou extraordinari i més encara quan em creui amb la marea verda del meu club I RUN WITH LEIVA. Ells han fet possible crear una família en la qual ja som més de 110 apassionats del running.
imagePer acabar, vull agrair al Juanan, la Mónica i al Juanmi el temps que han gastat aquests dies en ajudar-me. Per ells, per la Laura, per la meva família, amics, sponsors i tots els que seguiu ajudant, animant i recolzant el meu dia a dia, lluitaré al màxim per poder dedicar-vos una Samba al 2016 amb un somriure i felicitat infinita. On?

Be Sociable, Share!