Mitja Marató Salou 2011

Avui ha estat un diumenge especial!

Aquesta setmana ha estat la primera de les 15 específiques en la preparació per la Marató de BCN 2012. Arribava amb una bona càrrega de km’s a les cames (165km) i amb dues competicions amb molt poc descans, la Mitja de Tarragona i el Cross de Granollers.

El dia no ha estat bé que diguem, molt vent i una mica de fresca a primera hora. El circuit molt exigent per no dir DUR! 4-5 pujades fortes, molts carreronets amb diversos girs de 180 graus i zones molt solitàries sense públic. Aquesta ha estat la Mitja de Salou.

La sortida ha estat ràpida ja que coincidíem amb els atletes dels 5km’s, on el guanyador ha estat el meu company d’equip Rodrigo Torres (Felicitats campió!) i el ritme era sobre 3’05 – 3’08. Una vegada en el km 3.5 ens desviàvem a l’esquerra i deixàvem el passeig Mohamed Behmbarka i jo solitaris al capdavant de carrera. Hem anat fent un km cadascun durant tota la carrera. El ritme no podia ser constant ja que el vent i els pendents ens feien canviar bastant el ritme, 3’08 – 3’10 en pujada i per sota de 3’02 – 3’00 en baixades i plans. Així hem passat el primer deu mil en 30’58”. Molt bones sensacions i pensant a poder batre el rècord de la prova de l’any passat, que no era fàcil… 1h05’20. En el km 12-13 la pujada per l’autovia i els tobogans de la Pineda ens han picat bastant ja que a més es sumava el vent en contra. 5 km més tard ens esperava la zona més dura dels 21.096 metres. Pujades amb girs tancats en el km 18. Aquí el Moha i jo hem tirat una part cadascun per no perdre molts segons i clicar aquest km en 3’11, el més lent de tots. A partir d’aquí últims 3 km llançats amb fort vent i per sota de 3’00/km. Mancant 1km ja vèiem clar que podíem baixar de 1h05’20 i només faltava saber el guanyador. Sprint final estrenyent les dents en el passeig i he pogut treure 2 metres d’avantatge sobre Moha que ha arribat un segon per darrere. Aquesta vegada he estat jo el vencedor i amb nou rècord de la prova 1:04’58!!! Molt content ja que no he patit més del compte, ritmes bastants còmodes i més veient la dificultat del circuit.

Aquest resultat i aquesta actuació em dóna encara més forces i motivació per seguir entrenant més i millor.

Felicitar a RunningSolutions per la gran organització i especialment a Juanan i el seu equip (TOTS) pel seu bon treball i recolzament en aquests dos dies. Agrair especialment al Raúl per deixar-me passar una estada de 5 estrelles superior a la seva casa. I una vegada més a tots vosaltres que em doneu forces i ànims cada dia, familiars, amics, espònsors,…TOTS!

Vaig acabant bastant be aquest 2011, l’acabaré a Sant Cugat a la Sant Silvestre Barcelonina, allà intentaré estar en les primeres posicions, però faci el que faci aquest any ha estat molt gran. Així que el 2012 es preveu molt bo i amb moltes il·lusions. A seguir lluitant cada dia una miqueta més!

Salut i canya!!!

[sociable] content goes here [/sociable]
Be Sociable, Share!