Festa Final de temporada IRWL

Un 30 de novembre especial. Una nit inoblidable. Ahir vaig viure un dels millors somnis que un somiador pot tenir. Una festa amb amics i familiars on tots coincideixen en moltes coses, però una per davant de totes… la felicitat fent esport, i no un esport qualsevol, sinó corrent. Una cosa impensable fa 14 anys quan vaig començar amb aquesta activitat i ara és un fet real que cada vegada té més adeptes. Pensant i llegint això un pot pensar que tampoc és per a tant, però és que poder crear una família de corredors com el que hem format, és extraordinari i si a més, porten el teu nom allà on van i la porten amb orgull, es converteix en alguna cosa insuperable, sublim, admirable! Sentiments així són els que vaig sentir ahir a la festa de final de temporada del CLUB I RUN WITH LEIVA.

1471836_572833836126840_176949959_nÉs per això que vull agrair públicament a tots i totes els que ho esteu fent possible i que heu fet que l’Objectiu que ens plantejàvem l´Oscar Gallego, el meu germà Rubén Leiva i un servidor abans de començar aquest viatge, s’hagi complert amb escreix. Aquest objectiu era el de formar una gran família i que tots a poc a poc fóssim més feliços compartint entrenaments, competicions i experiències junts. Ho hem aconseguit i jo personalment sóc encara més feliç que fa un any. Un any fa que vaig guanyar el Campionat d’Espanya, vaig aconseguir competir en un Mundial i em vaig fer amb la Txapela a la Behobia, però encara que tots aquests resultats van ser extraordinaris, no són més que resultats i el que et dóna un punt extra de felicitat són les persones, no els resultats. Així que encara que aquest any no ha estat tan bo a nivell esportiu com el 2011-2012, us puc assegurar que no ho canvio, ja que he gaudit coneixent nous amics i compartint dies com els que hem compartit junts.

1460132_572833202793570_1639850687_n

Així que a més de donar-vos les GRÀCIES per tots aquests sentiments, també vull agrair-vos la  vostra col•laboració in el fet d’haver-nos lliurat tants kg de roba, sabatilles i articles de primera necessitat pels més necessitats, que entregarem aquesta setmana a la Fundació Arrels. Gràcies també als patrocinadors que han cregut en mi i han recolzat des del primer minut a aquest club I RUN WITH LEIVA: Adidas, BenitoSports, OXD, Compressport, Nutrisport, Recuperat-ion, Runners Tarragona, Rudy Project, Podobio, Compex, David Serra Fisioteràpia i Cos Cooperativa de Salut.

Us adjunto un link amb fotos de la festa de final de temporada

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.572819826128241.1073741833.472061832870708&type=1

Espero que aquesta gran experiència viscuda ahir només sigui el principi d’una gran etapa i que seguim gaudint-la intensament per molts més dies, setmanes, mesos i anys. Per a aquest nou any IRWL us desitjo els millors resultats, salut, forces i molta FELICITAT! Una forta abraçada!

Be Sociable, Share!