CLUB IRWL: Qui som

Logo

El club de corredors I RUN WITH LEIVA by BenitoSports és un club format per corredors populars que busquen en l’esport del running, una diversió i un “modus” de vida. Al club hi tenen cabuda els corredors que tenen a la ment millorar les seves marques personals en curses populars i els corredors que volen sortir a córrer perquè els agrada fer-ho i perquè és una part important a la seva vida. Volen gaudir del running o posar-se en forma. Aquests perfils es tindran en conte a l’hora de preparar els entrenaments setmanals, per tal de que els grups siguin més equilibrats i ningú hagi de forçar el seu entrenament i poder córrer sense forçar la màquina, ni baixar la intensitat d’un entrenament de qualitat, per no tenir al seu costat, persones amb un objectiu semblant al seu. El club esta obert a tothom, gent que s’inicia al running, gent que mai ha format part d’un club de corredors i vol millorar la seva forma física o temps en curses, gent que ja és d’un club però vol sortir a córrer amb el Jaume Leiva i format part del club pels serveis que ofereix, etc. Aquí no limitem l’entrada a ningú, sigui del club que sigui.

b_verd_cat

Marcos-150308-0001-2

Tots els membres del club rebran un welcome pack de benvinguda format per:

 • Samarreta tècnica INVERSE del club I run with leiva.
 • Articles i productes dels nostres col·laboradors.

imagen

A més a més, tindran una sèrie de beneficis com són:

 1. Entrenaments setmanals els DILLUNS i DIMARTS a les 19h amb Jaume Leiva a la botiga BenitoSports de Terrassa
 2. Entrenament setmanal el DIJOUS a les 19:15h amb Jaume Leiva a Terrassasports.
 3. Accés a entrenaments genèrics en les distàncies de 10km, mitja marató i marató.
 4. 20% de descompte en les compres a les botigues BenitoSports.
 5. Sorteig d’articles esportius entre els membres del club (festa final de temporada).
 6. Rebre un mailing mensual amb la informació més rellevant del mes en curses populars, així com l’actualitat del club I run with Leiva.
 7. 10% descompte en el Servei d’entrenament personalitzat a distància amb Jaume Leiva
  Rebre un mailing mensual
  amb la informació més rellevant del mes en curses populars, així com l’actualitat del club I run with Leiva.

Tots els membres del club podran portar als seus fills als esdeveniments especials que es realitzen durant l’any. A més, una vegada a l’any s’organitza una competició de triatló per a nens TRI-*KIDS IRWL a Terrassa.

imagen

El preu anual per a ser membre del club és de 90 € vía transferencia bancaria. Us recordem que el 10% de la vostra quota anual anirà a parar a l’associació Demé i el lliurament de la donació anual per part de Jaume Leiva. Per a inscriure’s al club I RUN WITH LEIVA S’haurà d’emplenar el formulari d’inscripció adjunt(click aquí)

Per a recollir la samarreta del club i el welcome pack, cal contactar amb Jaume Leiva a través del mail: info@jaumeleiva.com

b_verd_cat
b_verd_cat

Be Sociable, Share!