Campionat d’Espanya de Mitja Marató 2011 – Gijón

Després de 20 dies del cop de Rotterdam, arribo a Gijón per córrer el meu primer Campionat d’Espanya de Mitja Marató amb la incertesa de com trobaria el meu cos i sobretot les meves cames per tornar a córrer a ritmes ràpids de competició.
Durant la setmana només vaig poder fer rodatges suaus i algun progressiu més viu ja que em notava molt carregat muscularment i vaig preferir arribar més descansat, així q de sèries res de res.
Ja a l’hotel quedo amb Pablo Villalobos, Carretero i Marc Roig i ens anem plegats cap a la zona de sortida. Allí em diuen q necessito la llicència per confirmar a la càmera de trucades i vaig escalfant cap a l’hotel per agafar-la. Una vegada a la càmera…unes rectes i tret de sortida.

La meva intenció era sortir a 3’08-3’10 però ràpidament es formen 2 grups. El primer amb Rafa tirant del grup i Serrano, Aakaou, Carretero, Núñez, Moiben, Younes, Rachid i Boucceta al darrere. En el segon passem Villalobos, Pablo López, De la Font, Maurici i jo el primer mil a 3’03. El dia és bo, ennuvolat, fresc però amb bastant vent sobretot a la zona del passeig marítim. A partir del tercer km es despengen del primer grup uns quatre atletes que els enxampem ràpidament excepte Carretero que es manté a uns 15 davant nostre. Passem el km 10 en 30’15 i les sensacions són bones. Les cames no em fan mal i veig que si tot segueix així puc retallar uns segons la meva marca. Durant la primera part de la cursa ens hem anat rellevant Villalobos i jo aproximadament un km cadascun i els anàvem clavant a 3’00-3’03 excepte en el km 13 que ens anem a 3’12 (una pujada de 400 mtrs té la culpa. Aquí comença a entrar-me “flato” i augmento la respiració per intentar alleujar el dolor. Marxa el dolor al km 15 en poder beure una mica d’aigua i hidratar-me. En aquest punt de cursa ens quedem només 3 (Villalobos, P. López i jo) que aniríem rellevant fins al km 18.5 on López ens fa un canvi de ritme que per sort només va durar 1′ i puc aguantar. En aquest punt les cames ja començaven a doldre i les molèsties post-marató es feien notar a la zona del “isquio”. Lo bo és que només em queden 2km i això suposa una mica més de 6 min de patiment. Just al passar pel 20, Villalobos canvia fort i me’n vaig al darrere seu deixant a uns 20mtrs a P. López. A l’entrada a les pistes encara ens queden 300mtrs pel tartà i no aconsegueixo agafar a Villalobos que entra a meta 6 davant meu. Aquest últim mil m’ha sortit a 2’55. Jo acabo 8è de la general i 6è d’Espanya amb 1:04’17. Això suposa nova marca personal, rebaixant 27 de l’anterior que vaig fer al febrer en la Mitja de Granollers i per mi després d’una marató molt dura 20 dies abans, crec que en un bon lloc en el Nacional de Mitja Marató. Acabo content, amb bones sensacions i el més important…sense molèsties musculars.

Aquests són els parcials: 3.03-3.02-2.59-2.55-2.57 (14’58)-3.00-3.08-3.01-3.03-3.04 (15’17-30’15)-2.59-3.03-3.12-3.02-3.05 (15’23)-3’07-3’05-3’02-3.03-3.04 (15’21-30’44)-2.55 (1:04’16)

Resultats: fes click aqui

Ara toca descansar i d’aquí una setmana començar de nou amb els entrenaments per la propera (que no sé el que serà)
Una vegada més…MOLTÍSSIMES GRÀCIES pels vostres ànims i felicitacions que han estat moltes!!!

Una abraçada des de Gijón!

[sociable] content goes here [/sociable]
Be Sociable, Share!