Pupitres per l’ escola de Nafadji (Mali)

Sincerament, no tinc paraules per expressar la felicitat que m’ha generat, el veure el que hem pogut fer TOTS gràcies al vostre suport i les vostres donacions. El darrer 17 de març vaig participar a la marató de Barcelona 2013 amb l’objectiu de baixar la meva marca personal i mitjançant l’eina on-line migranoarena.org que té com a objectiu recaptar fons a favor de les institucions benèfiques, vam convertir el meu repte solidari aconseguint recaptar gràcies a les vostres aportacions, 1.357€ per l’associació Demé amb els que s’ha pogut comprar material escolar i dotar de pupitres les aules de l‘escola de Nafadji a Mali, on treballem amb l’associació Demé des de 2003.
IMG-20130531-WA0002
Tot això, més els beneficis aconseguits amb les samarretes benèfiques I Run With Leiva han fet possible que molts habitants de Mali tinguin unes millores importants per viure amb més qualitat i sobretot poder sobreviure amb les deficiències de salut i d’educació que tenen a la zona.
Actualment s’està treballant juntament amb l’Ajuntament de Terrassa en la construcció de 2 pous d’aigua potable a 2 poblats de Mali. Gràcies al vostre suport podem fer realitat molts altres somnis de les famílies africanes i dotar-los d’uns mínims bàsics per millorar la seva qualitat de vida.
Adjunto link amb el reportatge que va fer el canal TV Terrassa Vallès sobre l’associació Demé.

http://www.terrassadigital.cat/detall_actualitat/?id=16969

Si voleu seguir els projectes d’aquesta associació, ho podeu fer via facebook o twitter.

Una forta abraçada amics!
Jaume Leiva

Be Sociable, Share!