Opinions

Be Sociable, Share!

Un gran professional i motivador És el meu entrenador des de fa gairebé 3 anys, i independentment de les millores en els meus ritmes i marques personals, ha aconseguit que gaudexi (i suï) amb els entrenos em planteja cada setmana. Ho recomanaria independentment del nivell al qual estiguis, si el que t’interessa és gaudir practicant esport.

Jordi Mur

Experiència, professionalitat i proximitat La meva experiència amb Jaume Leiva, es pot resumir en 7 anys confiant en els seus entrenos, anys en els quals he anat superant les meves marques any a any, que més es pot demanar? En aquests anys, m’ha demostrat amb escreix la seva professionalitat i eficàcia com a entrenador, i la proximitat que sempre ha tingut amb mi és digna d’admirar, donant-me suport i aconsellant-me en els moments més delicats, excel·lent, persona, entrenador i atleta.

Juan Pedro Mora

Gran professional, gran atleta i gran persona És un gran entrenador, que et dóna suport i t’anima a aconseguir els teus reptes. Professionalitat excel·lent. Un persona excel·lent!

Bego Sanchez

Sense paraules. Els meus deus la meva Pole. Porto un pràcticament dos anys entrenant diàriament amb Jaume Leiva. Vènia d’un entrenador amb un tracte molt poc atent i que em metia molt poca canya. Amb Jaume, des del primer moment m’ha ficat la canya que el meu cos demana sense sobre entrenar-me, s’ha preocupat del meu, millorant espectacularment el meu forma física des del primer mes. Em sembla que paguem massa poc per tot el que m’ofereix. Com persona el tracte és totalment immillorable. La meva Pole i les meves deus.

Jgd Flecha

Simply the best Vaig treballar amb ell fa un parell d’anys i assoliment uns avanços espectaculars i unes marques que ni somniar-ho, ara torno a posar-me a les seves mans després d’una temporada de bajon i no tinc cap dubte que tornaré a la meva millor versió.

Olivergsx Garrido luque

Jaume és un gran professional, especialista en el què fa seriós, pròxim a la gent i un gran Assessor. El seu tracte amb la gent és fàcil agradable i com si es tractarà d’un amic de tota la vida. Sincerament 100% recomanable. La meva experiència amb Jaume és totalment recomanable a gent competitiva, ambiciosa que té les idees o els reptes diaris clars. D’altra banda sap diversificar el treball per a tots els atletes, independentment del seu nivell i perquè puguin gaudir de la condició física sense sentir en ella una càrrega, sinó tot el contrari, gaudint de la forma física que a poc a poc vas agafant, permetent-te aconseguir tots els teus reptes. 100% Leiva

Oriol Alcaraz

GRAN LEIVA Un crack!! Un paio que gaudeix del que fa i el més important ,que sap transmetre’l. Un privilegi poder comptar amb la seva ajuda.

Miguel Angel DV

Gran atleta i entrenador Amb els entrenos personalitzats de Jaume vaig anar capaç de no sols acabar sinó també gaudir l’Ironman Barcelona 2016. Jaume és un gran atleta amb molta experiència i un gran motiva

Roy D