Opinions

image

Porto practicant el Running tota la meva vida i he seguit diferents treballs de preparació, però mai havia fet un entrenament tant professional com amb el Jaume. Estava buscant un entrenament que m’aportés un plus de professionalitat i que em permetés preparar un objectiu molt ambiciós per la Marató de Berlín. Entrenant amb el Jaume he fet una progressió durant tot l’any aconseguint estar en plena forma per l’objectiu de la Marató. El Jaume sempre ha estat al meu costat fent seguiment i responent qualsevol dubte que he tingut. Un gran entrenador, un gran esportista i gran persona.

Josep Fornell
SILENA YEPEZ

Vaig començar a entrenar amb el Jaume perquè és una persona carismàtica i sempre t’anima a aconseguir els teus objectius. Estic molt contenta amb la seva feina i especialment amb els resultats que he obtingut.

Silena Yepez
Lalo Rodriguez

Millorar amb en Jaume per mi ha significat, patir menys, córrer més ràpid i recuperar-me millor. Abans patia corrent, seguint en Jaume ara gaudeixo a cada gambada.

Lalo Rodríguez
Humberto Laín

Porto entrenant amb el Jaume Leiva des del mes de Setembre, amb un resultat per a mi espectacular en quant a millora física, he tingut diversos entrenadors, però el sistema utilitzat pel Jaume és molt suportable, diferent, en poc temps m’he posat en nivells que possiblement no hagi tingut mai des dels meus començaments allà pel 1995. Ell et fa sentir que, encara que sigui via mail l’entrenament, aquest sigui proper doncs davant qualsevol dubte al moment està aquí. Crec que és una persona humil i es mereix el meu més sincer reconeixement.

Humberto Laín
Juan Pedro Mora

Et dóna un tracte personalitzat, accessible i sobretot proper. A més, en dos anys que porto seguint els seus plans d’entrenaments personalitzats, les meves marques han estat superades una després d’una altra, aconseguint nivells i ritmes on abans no podia imaginar arribar. Els entrenaments personalitzats de Jaume Leiva són garantia d’èxit.

Juan Pedro Mora
Juanmi Moreno

Existeix un abans i un després, esportivament parlant, des de que estic a les ordres del Jaume Leiva. Professional, accessible, implicat… serien alguns dels adjectius que ho descriuen com a entrenador. Ell posa el cap i jo les cames. Junts posem el cor… Els meus progressos són també els seus.

Juan Miguel Moreno Rivert
Ferran Hdez

Entrenaments molt ben dissenyats al meu perfil, són variats i el seu tracte és molt proper.

Ferran Hernández