Premsa

Els 7 consells de Jaume Leiva per a sortir a córrer el 2 de maig

26/04/2020

Els 7 consells de Jaume Leiva

El President del govern, Pedro Sánchez va anunciar en roda de premsa que podríem sortir a córrer a partir del 2 de maig. Una notícia que molts de nosaltres estàvem esperant.

Llegir més: running.es

Els esportistes fan confinament i demanen que ningú surti de casa sense causa justificada

16/03/2020

Aquest cap de setmana ha estat la primera prova de foc per a molts ciutadans que estan seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i fan confinament a casa per evitar la propagació de la Covid-19. També per als esportistes de la ciutat davant de l’aturada de les competicions.

Llegir més: Terrassadigital

Jaume Leiva ens aconsella com afrontar La Mitja

23/01/2020

Entrevistem a Jaume, un dels millors atletes espanyols per a donar-nos consells de cara a la Mitja de Granollers

Llegir més: running.es

El gran atleta Jaume Leiva en 15 frases.

13/01/2020

Segurament, Jaume Leiva sigui un dels millors atletes de mitjana marató i marató del panorama espanyol. El seu gran objectiu: participar en el Campionat del Món de Mitjana Marató.

Llegir més: www.inverseteams.com

Jaume Leiva i Montse Estany s’imposen en la cita badalonina

29/12/2019

Els espanyols Jaume Leiva, amb un temps de 30:14, i Montserrat Estany, amb un registre de 37:42, s’han proclamat vencedors, en la distància de 10 Km., de la Sant Silvestre RACC de Badalona que aquest diumenge es va disputar en aquesta ciutat catalana sobre un circuit urbà en el Passeig Marítim de Badalona i amb 2.000 corredors en la sortida.

Llegir més: Agència EFE

Jaume Leiva no aconsegueix mínima a la Marató de València

02/12/2019

Jaume Leiva no ha pogut aconseguir mínima olímpica per disputar la marató de Tòquio. El corredor egarenc ha participat aquest diumenge a la marató de València, prova en la qual molts atletes de l’elit mundial han buscat el temps exigit.

Llegir més: Terrassadigital.cat

El flat pot aparèixer quan millor et notes; la marató és així de cruel

2019

Pensava que parlar amb Jaume Leiva (Terrassa, 30/07/1983) a penes sis dies després d’haver-se quedat a les portes de fer una cosa gran en la Marató de València suposaria trobar-me a un esportista en hores baixes, mentalment molt tocat i amb poques ganes de xerrar (i molt menys de destil·lar motivació i optimisme de cara a pròxims reptes).

Llegir més: sport.es

Jasmine Boutoil i Jaume Leiva s’emporten la multitudinària IV Carrera Nazarena de Lucena

19/05/2019

La IV Carrera Nazarena va tornar a ser una festa de participació, col·laboració i esport en família.

Amb més d’un miler d’inscrits la prova, organitzada per quart any consecutiu per la Venerable Archicofradía de Ntre. Pare Jesús Nazareno per a sufragar la important obra realitzada en el temple de Sant Pere Martir, va convertir en una festa els carrers de Lucena.

Llegir més: lucenahoy.com

Pàgina 1 de 812345...Last »