Benvinguts

"No corro per arribar al triomf: busco la felicitat per trobar l’èxit”

Jaume Leiva, atleta de Terrassa nascut en 1983, en 2012 es va fer un lloc en l'elit de l'atletisme nacional i va passar de corredor popular a atleta internacional, gràcies a les seves victòries en carreres prestigioses com la Behobia-Sant Sebastià i sobretot a la seva victòria en el Campionat d'Espanya de Mitja Marató 2012 disputat en Tordesillas (Valladolid) i que li va donar el bitllet per a participar en el Campionat del Món de Mitja Marató, que es va disputar a Bulgària i on va aconseguir ser el 4t més ben europeu i 33è en la classificació general. A l'any següent va aconseguir una millor marca personal en la Zurich Marató Bcn 2013 amb un registre de 2.13´41.

El camí de "Leiva" per a mantenir-se entre els millors de l'atletisme espanyol i aconseguir bons resultats en proves internacionals no ha estat fàcil.

A la fi de 2013 li van diagnosticar una greu lesió en el maluc i de la qual va haver de ser intervingut quirúrgicament. L'operació no va sortir bé i a causa de greus seqüeles a escala neuromuscular Jaume va passar més de 500 dies sense poder córrer. Aquella etapa sens dubte va ser la més dura però també va servir perquè aprengués que de tot el dolent hi ha una gran part positiva que hem d'aprofitar. I en el cas de Jaume va ser el fet de conèixer gent extraordinària que segurament no hagués conegut si no s'hagués lesionat, va practicar altres disciplines esportives i sobretot va aprendre que el poder de la ment sobre el cos és il·limitat i meravellós.

En 2015 va arribar Leo, el seu fill i amb ell un retorn a la competició que ni el més optimista podia haver imaginat.

Després d'aquella dura i llarga lesió "Leiva" ha anat millorant les seves marques any rere any i ha aconseguit magnífics resultats en la seva volta a l'asfalt. Podis i victòria en Behobia Sant Sebastià, medalles en Campionats d'Espanya i de nou tornant a participar en un Campionat del Món de Mitja Marató com el de València 2018 gràcies a la gran marca que va realitzar en aquesta distància de 1h02´29. 21 anys després Jaume Leiva continua gaudint amb l'esport i amb la il·lusió de continuar millorant les seves marques i poder compartir els seus èxits amb tots vosaltres.

Més informació

No t'ho perdis

Connecta't!

Twitter: @jaumeleiva
Facebook: Leiva Running
Instagram: @jaumeleiva

Últimes entrades

 • BEHOBIA 56 SAN SEBÁSTIAN IRWL
  Este año se celebra la 56 edición de la Behobia /San Sebastián y I run with Leiva y...
 • CAMPUS ESPORTIU IRWL 2021
  Esport, educació i convivència Una setmana de grans emocions per als esportistes més petits amb sessions d’entrenament, jocs...
 • EWR WINTER EDITION TERRASSA
  Inscripcions: Les inscripcions es fan de manera centralitzada en un servei d’inscripció aliè al Centre Excursionista de Terrassa....
 • Diferencias entre correr en cinta y el exterior
  Existen diferencias entre correr en cinta y el exterior que debemos conocer, y más en esta crisis del...
 • Jaume Leiva i el seu pas pel NEXT Terrassa
  L’experiència de l’atleta sobre el servei de Fisioteràpia i Entrenament NEXT Seguint amb el fil de l’entrevista que...
Llegir més