Projecte Solidari

Actualment sóc membre de l´Associació Demé i col·laboro amb una aportació econòmica donant el 10% dels meus premis en competicions i amb el 10% dels beneficis del club I RUN WITH LEIVA. src=http://www.jaumeleiva.com/wp-content/uploads/2012/12/projecte01-300x123.jpgAssociació Demé és una ONG que treballa a Mali, concretament a Kotouba, una comunitat a 150km de Bamako, formada per 5 pobles rurals amb recursos i infraestructures molt limitades. El seu treball es centra en ajudar i participar en el desenvolupament de la comú, proporcionant millores educatives, sanitàries i de subsistència. A través de la seva pàgina de facebook la gent de l´Associació Demé ens posen al corrent de les activitats, projectes, noticies i esdeveniments així com tot allò relacionat amb Mali i l´Àfrica que pensen pot ser interessant compartir amb nosaltres. src=http://www.jaumeleiva.com/wp-content/uploads/2012/12/fotos_juntes-1024x215.png Gràcies a la col·laboració en la venta de samarretes solidàries i la donació del 10% dels premis en competicions, he pogut ajudar en els projectes realitzats des de 2012:

  1. Dipòsit d´aigües per l´escola de Nafadji, (amb la col·laboració també de l´Ajuntament de Terrassa i Associació Demé).
  2. Dues escoles provisionals construïdes amb fang a Oubnegebugu i Kantany, on els nens de la zona han de recórrer uns 10km. diaris per accedir a l´educació.
  3. Plaques solars pel poble de Nafadji.
  4. Construcció de cases perquè els nens de Dogofli (a 4km) puguin allotjar-se entre setmana al poble  de Nafadji, on es troba l´escola.

Pròxims projectes:

Construcció de 2 pous d’aigua potable a 2 poblats de la comú de Kotouba a Mali.

Aquells que vulguin col.laborar, poden informar-se dels apadrinaments via el correu electrònic assocdeme@gmail.com

 

Be Sociable, Share!