Avui fa un any…

22 de setembre de 2013. Avui començo una nova temporada atlètica, i serà la 14!!! Qui m’anava a dir fa 14 anys que estaria gaudint d’aquest esport a un nivell tant bo (per mi) quan no era capaç de ficar-me entre els 20 primers en un campionat d’Espanya juvenil. Bé una persona SI m’ho va dir i ha confiat en la meva persona des del primer dia. El meu entrenador Domingo López.

Avui fa just un any vaig guanyar el Campionat d’Espanya de mitja marató a Tordesillas i gràcies a aquest gran resultat, he pogut aconseguir un dels meus somnis esportius, competir en un campionat internacional.
23-MEDIA_MARATON_TORDESILLAS22092012__(5)

Aquesta nova temporada la començo amb molta il•lusió i ganes però amb la incertesa de saber si podré córrer sense molèsties, ja que porto des de Sant Joan amb pubàlgia i encara que ja estic molt millor, encara noto alguna molèstia.

Si tot va bé, començaré amb una de les proves de les “Half Marathon Sèries”, corrent a la Mitja del Vendrell. Serà una prova test per saber en quin nivell estic després d’una aturada atlètica de més de 3 mesos. Després espero arribar amb una mica més de base a una de les proves més espectaculars del calendari atlètic, la Behobia Sant Sebastià, on espero estar lluitant amb els primers i perquè no, repetir la victòria del 2012 i tornar a posar-me la Txapela.
A partir d’aquí planificarem la temporada amb l’objectiu de fer marca personal a la Marató de Sevilla. Serà el 23 de febrer i espero poder arribar en un bon moment de forma per córrer per sota de les 2h13.

Per aconseguir-ho, sóc conscient que haig d’entrenar molt fort, descansar bé (encara que calgui compaginar els km’s amb el treball), i per últim, ser molt regular i estricte amb el menjar.

Així que ara lo important és recuperar-me al 100% de la lesió i poder seguir gaudint del que més m’agrada…CÓRRER.
I a més, sé que no estic sol en aquest projecte, una vegada més compto amb la col•laboració de grans marques (darrere d’elles hi ha excel•lents persones en lo professional i en lo personal, que confien i valoren el que faig) com Runners Tarragona, Compressport, Adidas, OXD, Recuperation, Compex, Polar, Cos.coop , Bartolomé Serrano, Podobio, David Serra Fisioteràpia i Nutrisport.

A més tinc la sort de tenir una gran família i amics que em recolzen en cada decisió que prenc i com no, el poder comptar amb un grup de persones extraordinàries que fan possible el tenir un club al meu nom, el club I RUN WITH LEIVA.

Sóc afortunat de tenir TOT el vostre suport. Gràcies per fer que dia rere dia, surti a córrer amb més il•lusió i força.

Espero i desitjo que tingueu una magnífica temporada!

Jaume Leiva

Be Sociable, Share!